MALATYA / BATTALGAZİ - Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu

Adres
ŞEHİTFEVZİ MAH. GÜZGÜLÜ SK. YAHYA KEMAL BEYATLI İLKOKULU BLOK NO 30/2 BATTALGAZİ / MALATYA
Vizyon
"Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu olarak, öğrencilerimizin bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, bir üst öğrenimine devam etmek için hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili, nitelikli, çağdaş, demokratik ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı Türk milletinin bütün değerlerini koruyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır."
Misyon
"Türk Mili Eğitim Sisteminin temel amaçları doğrultusunda öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgi, beceri ve özgüven kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın Atatürk İlke ve İnkilaplarına sımsıkı bağlı bireyler olmalarını sağlamaktır."
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Okulumuzda servis yoktur.